30.11.06

Otra vez Renfe

No es la primera vez que hablo de Renfe en este blog. Seguramente tampoco será la última.

Esta vez, aunque parezca mentira, no tengo nada que decir. Prefiero que hable un responsable de Renfe al que han entrevistado en un programa de radio de RAC-1. Resulta que el problema de Renfe en cataluña... somos los catalanes, que nos subimos tarde a los trenes, y que somos unos ansiosos que lo queremos "to pa nosotros" (¡que nos puede el ansia! que dirían Cruz y Raya):


Parece broma, lo sé. Pero no Y además lo es. Hay gente así, suelta por la calle, sin cadena, ni bozal, ni ná de ná.

Lo he dicho muchas veces ya: suerte que tengo de tener weblog; si me llego a guardar esto para mí solo, me sale una úlcera. O me da una subida de azúcar. O un síncope. O algo.

Update: ¡¡¡Cuidadín, que todo es coña!!! (yo he picado, sí... voy a matar a alguien).

4 comentarios:

  1. Lillo, jo també vaig picar...
    De fet, conec molta gent que s'ho va tragar, cosa que fa pensar que:
    1- no és del tot increïble, vull dir que podria ser veritat... o com a mínim, molts catalans pensem que això és el que pensen de nosaltres molts espanyols.
    2- cal estar molt al lloro de què t'arriba i com t'arriba, contrastar informació, etcètera. Cosa que a aquestes alçades i amb la quantitat diària d'informació que ens fan arribar, no és fàcil.
    NO ENS DEIXEM MANIPULAR.

    ResponderEliminar
  2. Tens raó Eva.

    A més, m'está molt bé, per no buscar una miqueta a Google (si ho hagués fet, ho hagués trobat a les primeres posicions). La part bona és que això no em treu pas credibilitat, perquè abans ja no en tenia gaire ;-)

    La veritat és que no sé què pensar. Per una banda ens ho podem prendre com a "experiment sociològic", i aplaudir el senyor Toni Clapés, perquè ha aconseguit que, com a mínim reflexionem sobre aquest tipus de rumors que s'estenen com la pòlvora. Però per altra banda, estic una mica empipat, perquè, pel que diuen, i ja tampoc no me'n puc refiar d'això, en cap moment del programa es va dir que es tractava d'un actor, i pot haver-hi gent que pensi que això es va fer amb mala fe... de fet, un dels nostres becaris m'ha dit que ell ho va escoltar en directe, i continúa pensant que no és pas un actor.

    ResponderEliminar
  3. Si us mireu el blogg dels oients d'aquest programa veureu (de fet, ja no veureu) que els comentaris sobre aquesta "broma" eren molt negatius per la emisora... i van treure el post del blogg.
    Mal fet, amics de Rac1, els bloggs són "para lo bueno y para lo peor", però no es seriós treure un post perquè els comentaris no t'agraden.

    ResponderEliminar
  4. Em fa l'efecte que t'erres, màrius, doncs el post en el blog segueix al seu lloc (en els arxius de novembre) i ja té 71 comentaris, de bons i de dolents.

    ResponderEliminar